Artwork coordinator till GSK (Detta uppdrag är avslutat)

GSK är ett av världens ledande forskande hälso- och läkemedelsföretag. Målet är att forska och utveckla nya mediciner som bidrar till att människor kan vara mer aktiva, må bättre och leva längre. Våra prioriterade områden är luftvägs- och infektionssjukdomar. Globalt har GSK omkring 100 000 anställda och en av världens största forsknings- och utvecklingsbudgetar. I Sverige har GSK omkring 130 anställda som arbetar med kliniska prövningar, marknadsföring och försäljning av egenvårdsprodukter, läkemedel och vacciner.

BEFATTNINGEN
Just nu söker GSK en Artwork coordinator för att utöka sin grupp inom Regulatory Affairs.
I den här rollen kommer du att sitta som spindeln i nätet och koordinera alla nödvändiga Artwork aktiviteter vid förändringar av befintliga förpackningar och vid lansering av nya produkter. Arbetet inkluderar kontinuerlig kontakt och omfattande samarbete med övriga medarbetare på företagets registrerings-, logistik- och marknadsavdelningar samt GSKs produktionsanläggningar utanför Sverige.

Du ansvarar för alla märkningsärenden i GSKs produktportfölj och du kommer därför att;

  • förbereda och lämna in ansökningar till Läkemedelsverket om ändringar av märkning på förpackningsmaterial.
  • ta fram märkningsunderlag till förpackningsmaterial, inklusive bipacksedeln.
  • koordinera märkningsprocessen internt och säkerställa att det går att möta deadline i de olika projekten.
  • säkerställa att det finala förpackningsmaterialet följer lokala myndighetskrav och är i överensstämmelse med godkänd märkning.

Ditt huvudsakliga arbetsverktyg kommer att bli det interna datasystem där alla märkningsärenden processas och du förväntas hålla dig uppdaterad kring förändringar och vara den lokala experten i detta system. Du kommer också att kontinuerligt arbeta med att förbättra och effektivisera märkningsprocessen på lokalkontoret.

DIN BAKGRUND

  • Eftergymnasial utbildning med naturvetenskaplig inriktning.
  • Arbetat minst ett par år med administrativa arbetsuppgifter, med fördel som Artwork coordinator, eller så har du på annat sätt arbetat med märkning inom läkemedelsindustri, hälsomyndighet, eller närliggande bransch, t.ex. kosmetika- eller livsmedelsindustri.
  • Utmärkta datorkunskaper inkl. databashantering.
  • Mycket god kommunikationsförmåga och talar och skriver svenska och engelska flytande.
  • Kreativa färdigheter med känsla för språk, färg och form.

Som person är du utåtriktad och har samtidigt förmågan att uppmärksamma detaljer. Du är noggrann, grundlig och har ett utmärkt ordningssinne. Du trivs med det administrativa arbetet, men är ändå en lagspelare.För att lyckas i rollen, krävs att du är lösningsorienterad, proaktiv och har förmågan att driva de processer du ansvarar för.

ANSÖKNINGSFÖRFARANDE
I denna rekrytering samarbetar GSK med Scientific Solutions och hänvisar därför alla frågor till ansvarig rekryterare, Sara Tomicic, telefon 0709-731747. Din ansökan innehållandes CV, sänder du till [email protected] med rubriken ”Artwork, GSK”. Vi vill ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 17 maj 2015.