Clinical Research Associate – Sverige (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens till verksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Nu söker vi en Clinical Research Associate för ett långt konsultuppdrag hos en av våra uppdragsgivare, ett expansivt läkemedelsföretag beläget i Stockholm, med start snarast möjligt.

Rollen omfattar i stora drag

Vår uppdragsgivare är ett växande företag med stora ambitioner som nu bygger upp den nordiska organisationen. I uppdraget som CRA hos dem kommer du att ha ansvar för Sverige. Du kommer att delta i arbetet med att identifiera möjliga sites samt i planeringen och genomförandet av kliniska studier. Vidare kommer du att ansvara för att arbetet med de pågående kliniska studierna utförs enligt gällande lagar och regler. Tjänsten medför, för rollen, ett normalt antal resdagar i Sverige per månad.

Framgångsfaktorer

Du som söker är trygg och självständig i ditt arbete som CRA. Du är social, kommunikativ och trivs i samarbete med andra. Du behöver också vara drivande och kunna ta plats i en mindre organisation. Då företaget är under utveckling är det en fördel om du finner energi i förändringsprocesser och uppskattar att få vara med och bidra till utvecklingen med kreativa idéer för att förbättra arbetsrutiner och processer.

Kompetensprofil

För rollen krävs utmärkta kunskaper inom svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Tidigare erfarenhet av arbete som CRA, är ett krav. Du bör även ha tidigare erfarenhet av studier inom onkologi/hematologi och erfarenhet av arbete med Fas I studier är önskvärt.

Låter detta som något för dig?

Ta kontakt med Anna Arnebrant (0739-95 56 25) för mer information om tjänsten.

Din ansökan sänder du snarast till [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!