Innesäljare Life Science (Detta uppdrag är avslutat)

Tjänsten är indragen på kundens begäran.

Till en av våra kunder, ett bioteknikbolag i Stockholmsområdet, söker vi nu en naturvetare med erfarenhet av kundservice och försäljning.

I den här rollen kommer du att ha en koordinerande funktion internt och arbeta tätt ihop med såväl säljare som produktchefer och teknisk expertis. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. omfatta säljstöd till säljarna på fältet, besöksbokning och administration av beställningar, men du kommer också att arbeta med marknadsmaterial, samt stötta dina kollegor vid kundsupport och kundrådgivning.

Önskvärd profil:

  • Naturvetenskaplig högskoleutbildning inom naturvetenskapligt ämne, i kombination med erfarenhet av tidigare arbete inom kundservice, telefonförsäljning eller liknande.
  • Erfarenhet av laborativt arbete i forskningsmiljö är mycket meriterande.
  • Eftersom Du kommer att arbeta på nordisk nivå är det ett absolut krav att Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

För att lyckas i denna roll bör du vara utåtriktad, självgående och ha lätt för att samarbeta. Vidare bör du ha stort kundfokus, se telefonen som det självklara arbetsredskapet och älska att skapa och utveckla kundrelationer. Vi ser också att du är drivande, men håller dig lugn i stressade situationer.

Tycker du att ovanstående beskrivning låter intressant, så ansök via extern ansökningssida (följ denna länk)
Inkomna ansökningar kommer att hanteras löpande.

Frågor besvaras av Sara Tomicic på telefonnummer 0709-73 17 47.

Varmt välkommen in med Din ansökan!