Resurser inom Regulatory Affairs

Vi hjälper er med kortare eller mer omfattande projekt inom Regulatory Affairs, t.ex med översättningar och ArtWork. Vi kan också stötta er regulatoriska verksamhet genom uthyrning av erfarna konsulter eller hjälpa er besätta vakanta positioner. Här nedan presenterar vi några profiler med spännande utbildning och erfarenhet för arbete med projekt inom Regulatory Affairs.

Profil 1
Apotekare med lång erfarenhet inom Regulatory Affairs, som har arbetat med både originalläkemedel, generika, parallellimport och medicintekniska produkter. Har sin tyngsta kompetens inom märkning och ArtWork. Är en smidig, effektiv och mycket positiv person.

Profil 2
Toxikolog med mycket gedigen bakgrund inom läkemedelsindustrin. Har sin främsta kompetens inom Regulatory Affairs, patenteringsfrågor, produkt- och affärsutveckling och jobbar gärna med strategisk rådgivning inom Regulatory Affairs. Är entusiastisk, nyfiken och brinner för frågor inom läkemedels- och bioteknikbranschen.

Profil 3
Farmaceut med över tio års erfarenhet inom det regulatoriska fältet. Har arbetat på regulatorisk myndighet, på marknadsbolag och har erfarenhet av både originalläkemedel och generika. Har utvecklat en regulatorisk avdelning, arbetat med regulatoriska strategier och haft personalansvar.

Profil 4
Civilingenjör inom bioteknik med flera års erfarenhet av arbete inom Regulatory Affairs. Har främst arbetat med inskick vid nyregistrering och reklamationshantering av medicintekniska produkter. Är en noggrann, nyfiken och mycket effektiv person.

Har du frågor kring profilerna, eller är i behov av någon av dessa eller liknande resurser, så är du varmt välkommen att kontakta oss!