Klinisk projektledare (Detta uppdrag är avslutat.)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens till verksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. 

KLINISK PROJEKTLEDARE
För kunds räkning söker vi nu en nordisk projektledare inom klinisk prövning. Det här är en fin möjlighet för dig som vill fortsätta utvecklas inom komplexa kliniska studier i ett väl fungerande team på ett företag med en bred och spännande pipeline.

Rollbeskrivning
I rollen kommer du att ansvara för studier i fas I-IV, både lokalt i Sverige men också i övriga Norden och säkerställa att arbetet sker i enlighet med nationella och internationella regler och riktlinjer. Du kommer också att vara en mycket viktig resurs i arbetet att etablera och upprätthålla goda relationer med sjukhus och prövare, samt med företagets interna personal, lokalt och globalt. Arbetet är mycket självständigt och kräver god planerings- och samarbetsförmåga. Tjänsten är en tillsvidareanställning, arbetsplatsen är förlagd till Stockholm och tjänsten är förenad med en del resande.

Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. att
• leda studieteam genom hela studieprocessen.
• utveckla kliniska prövningsprogram.
• ta fram studiedokumentation (t. ex. protokoll och ansökningar till relevanta myndigheter och etikprövningsnämnder).
• motivera, entusiasmera och utbilda intern och extern personal för att säkerställa att
studiemålen uppnås.
• sammanfatta projektens utveckling i regelbundna rapporter.
• planera projektbudgeten och se till att budgeten hålls.

Vem är du?
Vi vänder oss till dig som är en senior och självständig klinisk prövningsledare. Du har lång och gedigen erfarenhet av klinisk prövningsverksamhet och har med fördel arbetat med alla faser (I-IV) inom olika terapiområden, gärna inom onkologi. Som person är du utåtriktad, initiativrik och har en hög energinivå. Du är också skicklig i ditt samarbete med andra och har förmåga att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika yrkeskategorier. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Ansökan
Din ansökan innehållandes CV och dina kontaktuppgifter, sänder du till [email protected] senast den 15 augusti 2021. Inkomna ansökningar hanteras löpande.
Vid frågor, ta kontakt med någon av oss på kontoret!
Anna Arnebrant, 073-995 56 25, [email protected]
Yllka Rama, 076-264 75 69, [email protected]
Sara Gustafsson, 070-973 17 47, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!