Resurser inom R&D

Vi samarbetar med ett stort antal naturvetare och ingenjörer med erfarenhet av forskning inom läkemedels- och/eller bioteknikindustri. Har ni behov av att förstärka er organisation för specifika projekt, så kan vi snabbt hjälpa er med kunnig personal.

Profil 1
Apotekare och PhD inom farmakologi. Erfarenhet av både klinisk- och preklinisk forskning, från akademi och läkemedelsindustri. Förståelse för läkemedelsutvecklingsens alla faser, kompetent inom informationssökning och har viss erfarenhet av konkurrensbevakning. Har ansvarat för kontakt med flera CROs, arbetat med upphandlingsprocesser, förhandlat och skrivit kontrakt. Är energisk, positiv och snabblärd.

Profil 2
Tvärvetenskaplig forskare med gedigen kunskap och erfarenhet inom både biologiska system, bioinformatik och statistik. Har arbetat med analys av stora och multipla dataset, vidareutvecklat analysverktyg, förbättrat databaser och har förmågan att plocka fram det bästa och mesta möjliga ur olika dataset. Kundorienterad projektledare med driv och engagemang.

Har du frågor kring profilerna, eller är i behov av någon av dessa eller liknande resurser, så är du varmt välkommen att kontakta oss!