Konsult inom Regulatory Affairs (Detta uppdrag är avslutat)

Just nu söker vi en ny medarbetare med erfarenhet inom Regulatory Affairs, som vill utvecklas vidare i en konsultroll och som kan arbeta i Stockholm.

Du kommer att arbeta den mesta av tiden ute hos våra kunder inom läkemedelsindustrin och dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på uppdrag och omfatta både regulatorisk handläggning och projektarbete.

Du bör ha arbetat minst tre år inom Regulatory Affairs och ha ansvarat för ändringsansökningar, nyansökningar, uppdateringar, översättningar och märkningsärenden. Du måste ha arbetat på svensk och även gärna nordisk nivå, med marknadsförda produkter. En väletablerad kontakt med Läkemedelsverket är mycket meriterande, då myndighetskontakt kommer att ingå i dina ansvarsområden.

I rollen som konsult bör du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, ha mycket god social förmåga, uppskatta en god kommunikation och ett gott samarbete och vara väldigt självgående. Det är en fördel om du tycker om att ta tag i nya utmaningar, träffa och etablera nya kontakter och ha ett varierat arbete, både avseende arbetsuppgifter, kollegor och arbetsplats.

Låter detta intressant, så ta en kontakt med Sara Tomicic, ansvarig rekryterare på Scientific Solutions. Sara når du på 0709-731747 eller via mejl [email protected]
Tjänsten ska tillsättas omgående, så var snabb in med din ansökan innehållande CV. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!