Konsult inom Regulatory Affairs – Scientific Solutions (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

 

Scientific Solutions är under ständig utveckling och vi behöver förstärka vårt skickliga konsultteam med fler stjärnor! Då vi ofta jobbar med uppdrag som kräver multikompetens söker vi främst efter dig som har en bred förståelse för läkemedelsbolagens olika supportfunktioner. Du bör ha din bas inom Regulatory Affairs, men gärna med kunskap och erfarenhet inom andra närliggande områden.

Med din kompetens i fokus vill vi diskutera hur vi tillsammans kan hitta ett samarbete som utvecklar både din karriär och vår verksamhet. Vi för en nära dialog med våra anställda om deras önskemål kring karriär och kompetensutveckling, vilket ger dig stora möjligheter att själv påverka innehållet.

Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda just dig? Ta kontakt med oss via telefon eller mejl. Vi ser fram emot att höra mer om dig!

Kontaktuppgifter

Telefon: 0739-95 56 25 (Anna Arnebrant)

Email: [email protected]