Konsult – Medical and Digital Communication Manager (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions söker nu efter personer med korsfunktionell kunskap inom Medical Affairs och Digital Communication. Du kommer att vara anställd av Scientific Solutions men placerad ute hos vår uppdragsgivare, som är ett större läkemedelsbolag med kontor i Stockholm.

Rollen kräver att du är medicinskt/naturvetenskapligt grundad men även att du är en van användare av digitala verktyg och medier, samt en god kommunikatör. Det övergripliga syftet med denna roll är att relevant information kring bolagets produkter når fram till KOLs och andra relevanta beslutsfattare. Du kommer att åstadkomma detta genom dels traditionellt arbete inom Medical Affairs, men även genom att identifiera och utveckla nya arbetssätt för att öka medvetenheten om bolagets produkter med hjälp av digitala medier.

Då rollen innebär komplexa medicinska/naturvetenskapliga frågeställningar och arbetsuppgifter är det krav på tidigare erfarenhet av arbete inom Medical Affairs. Kunskap inom respiratory och/eller onkologi är mycket meriterande, men inte ett krav.

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig!

 

Kontaktuppgifter

Daniel Krumlinde

Mejl: [email protected]

Tel: 0763- 44 11 21