Medical Advisor/MSL (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicintekn-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Just nu söker vi en Medical Advisor/MSL för ett långt konsultuppdrag hos en av våra uppdragsgivare, ett läkemedelsföretag beläget i Stockholm, med start snarast möjligt.

Den huvudsakliga uppgiften i uppdraget rör lanseringsarbete och vi söker dig med erfarenhet inom reumatologi eller immunologi, alternativt inom ett annat specialty care-område. Du är en god relationsbyggare med naturvetenskaplig/medicinsk utbildningsbakgrund och har tidigare erfarenhet av arbete inom Medical Affairs på läkemedelsbolag.

Låter detta som något för dig?
Ta kontakt med Anna Arnebrant (0739-95 56 25) för mer information om tjänsten.
Din ansökan sänder du snarast till [email protected]


Varmt välkommen med din ansökan!