MSL/Medical Advisor (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Just nu söker vi en Medical Advisor/MSL som kommer att arbeta med högst samhällsaktuella produkter, för ett konsultuppdrag hos en av våra uppdragsgivare, ett läkemedelsföretag beläget i Stockholm.

Detta är en fältbaserad roll med fokus på lanseringsarbete för produkter inom högst samhällsaktuellt område för den svenska marknaden.

För rollen söker vi dig med naturvetenskaplig/medicinsk utbildningsbakgrund och som har förståelse för det svenska sjukvårdssystemet och en grundläggande förståelse för processerna vid marknadsföring av nya läkemedel i Sverige. Du är en stark nätverkare som har lätt för att skapa kontakt och trivs bäst i mötet med kund. Vidare har du en nyfiken inställning för att lära nytt, du är drivande samt har tidigare erfarenhet av arbete inom Medical Affairs på läkemedelsbolag.

Låter detta som något för dig?
Ta kontakt med Anna Arnebrant (0739-95 56 25) för mer information om tjänsten.
Din ansökan sänder du snarast till CV@scientificsolutions.se


Varmt välkommen med din ansökan!