Quality Assurance Manager till Evolan (Detta uppdrag är avslutat)

Evolan är ett privatägt svenskt läkemedelsföretag med drygt 20 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Danderyd. Företaget är ett av de snabbast växande i läkemedelsbranschen med många nya produkter i registrerings- och lanseringsfas. Våra medarbetare har en gedigen branscherfarenhet med kärnkompetens inom utveckling, marknadsföring och försäljning av läkemedel. Evolan utvecklar ständigt sin verksamhet och sin produktportfölj som innehåller både OTC- och Rx-läkemedel, medicinteknik, kosmetika och kosttillskott. Tempot är högt och kräver ett tätt samarbete både inom organisationen och utanför.

Detta uppdrag är avslutat

Evolan är nu i behov av att förstärka organisationen med ytterligare en medarbetare inom Quality Assurance. I rollen som Quality Assurance Manager kommer du att vara en viktig resurs i det dagliga arbetet och erbjudas varierande arbetsuppgifter rörande kvalitetskontroll av produkter och transporter. Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter är att hantera ändringsärenden och reklamationer. Vidare innebär tjänsten ett nära samarbete med kollegorna internt samt kontakt med kunder och leverantörer.

Evolan erbjuder en familjär, entusiastisk och utvecklande arbetsmiljö, där allas insats spelar roll och synliggörs i organisationen. Det är högt i tak och alla medarbetare förväntas ta sitt ansvar och bidra med just sin expertis. Då organisationen är liten finns det en intressant bredd i rollen, med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person och en möjlighet att få arbeta på ett huvudkontor med en stor och bred produktportfölj.

Vem är du?
Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet av att arbeta i en GMP och/eller GDP reglerad miljö. Du är inte rädd för utmaningar, har förmågan att få saker utförda och lär dig snabbt nya uppgifter. Självklart behärskar du engelska och svenska i tal och skrift.

För att lyckas i den här rollen krävs att du är självgående, initiativtagande och att du har förmågan att samarbeta och trivs med att arbeta tvärfunktionellt. Du behöver vara prestigelös, men samtidigt våga driva dina frågor och stå upp för dina åsikter. Du tänker utanför boxen, drivs av förändring och utveckling och uppskattar när ditt bidrag syns.

Låter detta intressant?
I denna rekrytering samarbetar Evolan med Scientific Solutions. Vid frågor och för mer information, ta kontakt med Sara eller Daniel på Scientific Solutions. Din ansökan vill vi ha senast den 15 februari och skickas via mejl till [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Sara Gustafsson
Mobil: 0709 731 747
Mejl: [email protected]

Daniel Krumlinde
Mobil: 0763-441 121
Mejl: [email protected]