RAM – Medicinteknik(Detta uppdrag är avslutat)

Placeringsort: Stockholm

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

 

Just nu söker Scientific Solutions en Regulatory Affairs Manager (RAM) för ett långt konsultuppdrag. Vår uppdragsgivare är ett medicintekniskt bolag med kontor i Stockholm. Förutom medicintekniska produkter har bolaget även läkemedel i sin produktportfölj, vilket innebär att du bör vara bekant med regelverken för både medical device samt läkemedel.

Rollen kräver att du är van vid att jobba i internationell miljö och att jobba självständigt. Är du samtidigt en noggrann och strukturerad person som gillar högt tempo är detta ett perfekt tillfälle för dig att kliva in i en roll som erbjuder både bredd och varierande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

  • Naturvetenskaplig utbildning från universitet/högskola.
  • Minst två års erfarenhet inom Regulatory Affairs är ett krav. Bakgrund inom medical device är mycket meriterande men inte ett krav.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Goda datorkunskaper.

Ansökan:

Ta kontakt med Sara Gustafsson (0709-731747) för mer information om tjänsten.

Din ansökan sänder du snarast till [email protected]

 

Varmt välkommen med din ansökan!