Regulatory Affairs Manager till Abbott Scandinavia AB (Detta uppdrag är avslutat)

Urval av kandidater slutfört, intervjuer pågår.

Läkemedelsföretaget Abbott, med ca 70 000 anställda i världen, utvecklar och marknadsför läkemedel och hälsorelaterade produkter. Bolaget grundades år 1888, det har idag sitt huvudkontor i Chicago USA och ett kundsegment i mer än 130 länder världen över. Kontoret i Stockholm är beläget i Solna och har ca 170 anställda.

Regulatory Affairs Manager till Abbott Scandinavia AB

Till vår Nordiska Regulatory Affairs avdelning på 10 personer söker vi nu en Regulatory Affairs Manager i Sverige för ett intressant och utmanande arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning och kommer att rapportera till Nordic Regulatory Affairs Director i Sverige.

Arbetsbekrivning:

Du kommer att ansvara för regulatoriskt produktunderhåll såsom variationer, förnyelser, uppdatering av produktinformation, märkning, PSURar och övrig myndighetskontakt gällande våra läkemedel. Du kommer att ingå i Brandteam och arbeta över gränserna med övriga funktioner på företaget, både lokalt, nordiskt och globalt. Du ska även arbeta kontinuerligt med förbättringsarbete, strategi och vision inom avdelningen. Erfarenhet från Quality Assurance inom GDP och/eller Pharmacovigilance är en fördel.

Framgångsfaktorer:

Du behöver vara drivande och självgående, ha ett flexibelt arbetssätt och ta ansvar för att i grupp kunna driva verksamheten framåt. Du behöver ha integritet och vara noggrann och ha lätt för att samarbeta samt vara intresserad av att utvecklas. Förmåga att lätt ta till sig ny information och att presentera detta på ett tydligt sätt värderas också högt. Du behöver också kunna tänka ”utanför boxen” och ha en förmåga att simplifiera och förbättra processer. Du måste gilla interaktioner med andra och ha en vilja att påverka och ifrågasätta på ett konstruktivt och positivt sätt.

Kvalifikationer:

  • Flerårig erfarenhet av arbete inom Regulatory Affairs och goda kunskaper i lokala/europeiska regulatoriska krav och riktlinjer
  • Högskole/universitetsexamen i naturvetenskapligt ämne
  • Stor vana att arbeta i Microsoft Office
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska
  • Positiv attityd och servicekänsla
  • Drivande, snabblärd och självgående
  • Strukturerad och flexibel
  • Analytisk förmåga och förståelse

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar vi med Scientific Solutions. Skicka din elektroniska ansökan i form av CV och personligt brev till sara.tomicic@scientificsolutions.se eller ring henne på 0709-731747

Sista ansökningsdag: 5 Nov 2012
Ansökningar kommer att utvärderas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med Din ansökan!