Regulatory Affairs Manager till Orion Pharma (Detta uppdrag är avslutat)

Orion är ett innovativt europeiskt, forskningsbaserat företag som utvecklar, tillverkar och säljer läkemedel och diagnostiska tester för globala marknader. Huvudkontoret är i Espoo, Finland och koncernen sysselsätter cirka 3600 personer, varav cirka 500 utanför hemlandet Finland.

I Skandinavien har Orion verksamhet med försäljning och marknadsföring av human- och veterinärläkemedel, diagnostiska tester och apoteksexklusiva hudvårdsprodukter.

Orion Pharma är koncernens största division. Prioriterade terapiområden är kardiologi/intensivvård, CNS (central nervous system), astma och urologi. Vår egenvårdssektor växer starkt och företaget etablerar sig också på estetikområdet. Läs mera om oss på www.orionpharma.se

Till vårt skandinaviska kontor i Sollentuna söker vi en:

Regulatory Affairs Manager

Regulatory Affairs Scandinavia består av sju personer och ingår i den medicinska avdelningen vid vårt kontor i Sollentuna. Vi handlägger samtliga ärenden inom Regulatory Affairs, Quality Assurance, Pharmacovigilance och Medical information för Danmark, Norge, Sverige och Island. Vi arbetar med en bred produktportfölj med originalläkemedel, generika och egenvårdsprodukter.

Arbetsuppgifterna är mycket varierande beroende på den breda produktportföljen. I arbetet ingår handläggning av regulatoriska ärenden, såsom ansökningar om registrering av nya produkter, förnyat godkännande och variationsansökningar. Dessutom ingår översättningar från engelska till svenska av produktresumé, bipacksedel och märkningstexter. Arbete med hudvårdsprodukter och medicintekniska produkter kan även ingå tjänsten, liksom kvalitetsfrågor och granskning av marknadsföringsmaterial. En viktig del av arbetet är att medverka vid lansering av nya produkter. Du kommer även att arbeta med biverkningsrapportering och medicinsk information.

Vi söker dig som:

  • har lång och bred erfarenhet av regulatoriskt arbete på läkemedelsföretag
  • är noggrann och strukturerad
  • är flexibel och tycker om att arbeta både självständigt och i grupp
  • är farmacevt eller har annan naturvetenskaplig utbildning
  • har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • förstår danska och norska i tal och skrift

Heltid, tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Scientific Solutions. Skicka din ansökan (CV+brev) snarast, dock senast 30 september till [email protected]
Frågor besvaras gärna av Sara Tomicic på telefonnummer 0709-731747

Välkommen in med Din ansökan!