Regulatory Affairs Officer – Livsmedel (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens till verksamhetskritiska roller.  Läs mer på www.scientificsolutions.se

 

Till en av våra kunder, ett hälsoföretag med kontor i Stockholm, söker vi nu dig som vill arbeta med regulatoriska frågeställningar och bedöma lanseringsmöjligheter gällande livsmedelsklassade substanser.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Ha kunskap och förståelse för landets lokala regelverk och se till att varje specifik produkt registreras på ett korrekt sätt, innan försäljning.
  • Arbeta med översättningar och korrekturläsa produktinformation och förpackningstexter.
  • Agera huvudsaklig kontaktperson mot myndigheter.
  • Verka som specialist inom regulatoriska frågor mot andra avdelningar på företaget, t.ex. inköp, produktutveckling och marknad.

Önskvärda kvalifikationer:

  • Naturvetenskaplig högskoleutbildning, gärna med inriktning mot kost och hälsa.
  • Erfarenhet från industri eller myndighet gällande regulatoriska frågor kring livsmedel eller naturläkemedel är ett absolut krav. Du kan t.ex ha arbetat inom Regulatory Affairs eller som handläggare på läkemedels- eller livsmedelsverket.
  • Det är mycket meriterande med erfarenhet inom märkningsfrågor, produktutveckling och/eller marknadsstöd.
  • Du måste kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

För att lyckas i denna roll bör du ha förmåga att strukturera och planera det egna arbetet. Vidare är det en stor fördel om du är drivande och har förmågan att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Då arbetet omfattar både externa och interna kontakter, bör du vara utåtriktad, självgående och ha lätt för att samarbeta.

Tycker du att ovanstående beskrivning låter intressant, så ansök snarast genom att skicka ett mejl med bifogat CV till [email protected]

Frågor besvaras av Sara Gustafsson på telefonnummer 0709-73 17 47.

 

Välkommen in med Din ansökan!