Regulatory Affairs Manager(Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Just nu söker Scientific Solutions en person för ett långt konsultuppdrag inom Regulatory Affairs (RA). Utöver Regulatory Affairs ingår även GDP-uppgifter samt att agera backup inom Pharmacovigilance. Beroende på din bakgrund kan det även komma att ingå ansvar som sakkunnig (Responsible Person). Vår uppdragsgivare är ett spännande läkemedelsbolag med kontor i Stockholm, där tjänsten är förlagd.

Är du en noggrann och strukturerad person som är van att arbeta under högt tempo är detta ett perfekt tillfälle för dig att kliva in i en roll som erbjuder både bredd och varierande arbetsuppgifter.

 

Kvalifikationer:

  • Naturvetenskaplig utbildning från universitet/högskola.
  • Erfarenhet inom Regulatory Affairs samt GDP är ett krav.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Goda datorkunskaper.

 

Ansökan:
Frågor kring tjänsten besvaras av Sara på telefonnummer 0709-73 17 47.
Ansök med CV och kort personligt brev till: sara@scientificsolutions.se