Researcher/Junior rekryterare (Detta uppdrag är avslutat)

Är du intresserad av att utveckla affärsmässiga relationer med personer inom Life Science?
Vill du arbeta för att individer och organisationer ska utvecklas?
Är det viktigt för Dig med stor frihetsgrad och möjligheten att själv påverka Din egen framgång?

Då kanske Du är den vi söker!

Rollen i korthet
Som researcher hos Scientific Solutions kommer Du att ansvara för kandidatsearch till våra pågående uppdrag och tjänster. Med telefonen som främsta verktyg kommer du att initiera kontakt med intressanta kandidater, beskriva aktuell roll, samt ha en kortare intervju med kandidaten över telefon. Du kommer också att göra sökningar i interna och externa CV-databaser för att identifiera intressanta kompetensprofiler. Du kommer att ha ett nära samarbete och daglig kontakt med våra rekryteringskonsulter.

Din långsiktiga utveckling är viktigt och vi tar gärna en diskussion om hur rollen kan förändras och anpassas efter dina önskemål.
Tjänsten är på hel- eller deltid, med placering på vårt kontor i Stockholm, alternativt kan du välja att arbeta hemifrån.

Kompetenskrav

Hos oss är det högt till tak och Du kommer att arbeta med frihet under ansvar. Vi vill att du är nyfiken på människor, har hög toleransnivå, är leveransfokuserad och prestigelös.
Vi söker Dig som har naturvetenskaplig högskoleutbildning, eller är i slutet av din utbildning och vill kombinera ett deltidsjobb med studier. Har du någon arbetslivserfarenhet inom Life Science sektorn är detta mycket meriterande.

Är du nyfiken på att höra mer?
Ta i så fall kontakt med Sara Gustafsson på Scientific Solutions.
Vill du skicka in en ansökan så sänder du CV samt personligt brev till
[email protected]

Kontaktinformation
Sara Gustafsson

Tel: 0709-73 17 47

Mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!