Resurser inom Sälj och Marknad

Vi samarbetar med ett antal naturvetare som sätter kunden i fokus och har säljerfarenhet eller arbetat med kundservice/kundsupport. Behöver ni tillfällig hjälp t.ex. vid en lansering, eller om ni har ett mer långsiktigt behov, så kan vi snabbt hjälpa er med relevant kompetens. Här nedan presenterar vi ett antal profiler med spännande bakgrund och erfarenhet för uppdrag inom sälj och marknad.

Profil 1
Biokemist med PhD i Medicin. Har flera års erfarenhet av olika arbetsuppgifter inom sälj och marknad, på läkemedels- och bioteknikbolag. Gedigen erfarenhet av att söka, sammanställa och förmedla medicinsk information till såväl forskare som till marknadspersonal. Är en lyhörd, lojal och mycket driftig person med stort fokus på leverans.

Profil 2
Kemist och molekylärbiolog med gedigen erfarenhet av sälj och marknad inom bioteknik- och diagnostik branschen. Har arbetat med teknisk support, som innesäljare och fältsäljare och har byggt upp en kundsupportavdelning. Driftig och kvalitetsmedveten person som gärna vill fortsätta arbeta nära kunder.

Profil 3
Apotekare med gedigen erfarenhet av försäljning, kundservice, kundinformation och reklamationer inom både apotek och läkemedelsindustri, främst för receptfria läkemedel och medicintekniska produkter. Är en mycket gled, serviceminded och lojal person med hög arbetskapacitet. Behärskar svenska, finska och engelska obehindrat.

Har du frågor kring profilerna, eller är i behov av någon av dessa eller liknande resurser, så är du varmt välkommen att kontakta oss!