Välkommen Patryk!

Patryk beskuren
Patryk Nilsson.

Inom kort har vi glädjen att välkomna Patryk Nilsson till oss som konsult inom RA och QA!


Vad har du gjort tidigare?
Nu senast jobbade jag som läkemedels­konsulent inom hudsjukdomar, men jag har också jobbat med Quality Assurance och Regulatory Affairs.


Vill du berätta mer?
Som läkemedelskonsulent var min huvudsakliga uppgift att ge produkt­information och support till läkare och annan sjukvårds­personal. Jag gav också feedback på marknadsföringsmaterial som användes i aktiviteter mot sjukvårds­personal. Inom Quality Assurance har jag mångårig erfarenhet från olika roller, både på lokal och global nivå.


Men nu är du sugen på Regulatory Affairs?
Ja, precis! Inom RA är jag junior och kan grunderna i det regulatoriska arbetet. Baskursen i Regulatory Affairs som jag gick i vintras gjorde mig bara mer nyfiken på RA och jag tror att mina kompetenser och erfarenheter från mina 8 år inom QA och som konsulent blir till stor hjälp i mitt lärande, och en tillgång framöver, i rollen som konsult.


Vad lockade dig till Scientific Solutions?
Jag hade känt ett tag att jag var redo för nästa steg och hade även byggt upp en nyfikenhet på Regulatory Affairs. Jag hade hört bra saker om företaget och när vi hade pratat kändes det rätt.


Vilka är dina styrkor på jobbet?
Jag skulle säga att jag är nyfiken, positiv och redo att lära mig nya saker.


När du inte jobbar, vad gör du då?
På min fritid tillbringar jag tid med vänner och min hund. Jag tycker också om att träna på gym, så det blir ett pass eller två.


Vad ser du mest fram emot i vår?
Jag ser fram emot att lära känna mina nya kollegor samt lära mig mer om Scientific Solutions och även utvecklas inom Regulatory Affairs.


Kontakta Director Regulatory Affairs Rebecka Rääf Hübinette om du har behov av en duktig konsult. Hon nås på telefon 073-244 21 65 eller på mejl: [email protected].


2024-05-16