Vi söker en PV/QA-Manager till vårt team på Scientific Solutions (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens till verksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Scientific Solutions är under ständig utveckling och många kunder vill samarbeta med oss. Vi behöver därför förstärka teamet och söker nu dig med erfarenhet av Pharmacovigilance och/eller Quality Assurance till rollen som PV/QA-Manager hos oss.

Scientific Solutions erbjuder en familjär, entusiastisk och utvecklande arbetsmiljö, där allas insats spelar stor roll för verksamhetens utveckling. Det är högt i tak och alla medarbetare förväntas ta sitt ansvar och bidra med just sin expertis. Därför finns finns det goda möjligheter att påverka innehållet i rollen utifrån din kompetens och intresse.

Rollen omfattar i stora drag:

–       att underhålla och utveckla företagets kvalitetssystem (QMS)

–       att utbilda och träna kollegor samt kunder i kvalitetssystem

–       att bistå Scientific Solutions med din specialistkompetens inom PV och/eller QA

–       att bistå våra kunder med din expertis inom PV/QA såväl från vårt kontor samt om så behövs ute hos kund.

Önskvärd utbildning och kompetens

  • naturvetenskaplig högskoleutbildning
  • minst tre års arbetslivserfarenhet inom PV och/eller QA
  • erfarenhet av arbete med kvalitetssystem (QMS)
  • utmärkta språkkunskaper i svenska och engelska
  • språkkunskaper inom övriga nordiska språk är meriterande

I rollen ingår att utveckla Scientifics egna kvalitetssystem, det är därför viktigt att du har god erfarenhet av att arbeta praktiskt med kvalitetssystem.

Som person är du självgående, prestigelös och har både intresse och förmåga att sätta dig in i nya områden. Du har också en förmåga att förstå kunders behov och kan etablera goda samarbeten både internt och externt.

Intresserad?

Vi är ett personligt och flexibelt bolag med entreprenörsanda. Idéerna är många och energinivån hög. Vi har vårt kontor centralt i Stockholm där vi samlas för att samarbeta och utbyta idéer, men det finns också goda förutsättningar för att jobba hemifrån.

Tycker du att det här låter intressant? Ta då kontakt med oss via telefon om du har frågor, eller mejl om du vill ansöka! Vi ser fram emot att höra mer om dig!

Kontaktuppgifter

Telefon: 0739-95 56 25 (Anna Arnebrant)

Email: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!