Affärsutvecklare till spännande Bioteknikbolag (Detta uppdrag är avslutat)

Till en av våra kunder, ett Bioteknikbolag i Uppsala, söker vi nu en Affärsutvecklare för ett längre konsultuppdrag.

Företaget gör nu en spännande satsning på att utvidga sin verksamhet till den europeiska marknaden och behöver för detta en självgående Affärsutvecklare.

Den inledande delen av uppdraget är att genomföra en noggrann marknadsanalys, skapa marknadsmaterial samt initiera en första kontakt med för uppdragsgivaren intressanta bolag. Du är därefter ansvarig för att besöka bolagen för att ytterligare säkerställa den affärsmässiga relationen samt skapa möjligheter och förutsättningar till framtida samarbeten.

Rollen medför att du kommer vara företagets ansikte utåt mot nya marknader, vilket innebär att det ställs stora krav på att du agerar på ett trovärdigt och professionellt sätt. Du bygger affärsmodeller utifrån ett kvalitetsperspektiv och givetvis har du förmågan att ta projekt från start till signering av avtal.

För att lyckas i rollen krävs att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning, har vana av- samt uppskattar att röra dig i internationella miljöer på beslutsfattande nivå. Du har erfarenhet av GMP-reglerad verksamhet och har relevant erfarenhet från Bioteknik- och/eller Läkemedelsindustri. Du ser ansvarstagande som en självklarhet och har ett genuint intresse av att göra affärer. Vidare har du en ödmjuk inställning, är utåtriktad med en stark förmåga att knyta och vårda relationer.

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag med start september 2013. Tjänsten medför ett stort antal resdagar.

Intresserad? Ta kontakt med Henrik Alexandersson på 0733-101721 för mer information. Då tjänsten kommer tillsättas snarast önskar vi din ansökan per omgående. Ansöker gör du genom att skicka CV och kort personligt brev till [email protected].