OM OSS

Vi är Scientific Solutions. Sedan 2008 jobbar vi med konsulter, rådgivning och rekrytering med fokus på Regulatory Affairs, Medical Affairs, Compliance, Pharmacovigilance, Quality Assurance och MedTech (inkl. IVD). Fast om man vill vara noggrann började väl allt med kvarkarna – om de inte sådär en bråkdel av en nanosekund efter Big Bang gått ihop och skapat protoner och neutroner så skulle vi ju inte vara här. De visade vägen, kan man säga: genom att mötas, gå ihop, växa och utvecklas så skapades stora och fantastiska ting.

Därför gör vi som kvarkarna. Vi skapar möten som till slut leder till något större. Fast istället för nanopartiklar jobbar vi med företag och individer. Till vår hjälp har vi en gedigen branschkunskap och en djupgående förståelse för företagandets och rekryteringsprocessens villkor. Dessutom gör vår plattform, vår fokuserade verksamhet och vårt breda kontaktnät inom branschen att vi flexibelt och snabbt kan hjälpa ditt företag. Helst jobbar vi tillsammans med dig: diskuterar behov, utforskar alternativ och väljer den lösning som passar dig, eller din organisation bäst. Ett litet plus är så klart om du också gillar kvarkar.

Vårt systerbolag Reveal fokuserar på Real World Evidence och tjänster inom hälsodata, omvandlar komplexa data till enkelt tillgängliga format och erbjuder stöttning inom Market Access. Besök reveal.se för mer information om Reveal.

scope

KONSULTER

Nog om kvarkar, det är det här vi egentligen vill prata om. Våra konsulter är i många lägen en perfekt lösning och har alla industrierfarenhet och högre utbildning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som ska fungera för just er organisation och uppdrag. Vi hittar en lösning oavsett om det gäller kortare eller längre uppdrag.

dna

OUTSOURCING

Vissa utmaningar ställer höga krav på kundanpassning och flexibla lösningar. Att lägga ut delar av sitt arbete på en extern samarbetspartner, s.k. outsourcing, kan i många fall vara den smartaste lösningen. Genom att outsourca uppgifter till oss kan vi frigöra tid och avlasta er regulatoriska avdelning utefter era behov. Vi blir helt enkelt er regulatoriska samarbetspartner och back-up!

samples

SENIOR RÅDGIVINING

Ibland behöver man någon att prata med… Eller någon som kan hjälpa till. Någon med stor erfarenhet av utmaningarna du står inför, någon som gjort det förr och vet hur du ska undvika de vanligaste misstagen. Kort och gott ett bra bollplank, en rådgivare och en ovärderlig resurs när speciell kompetens behövs i era projekt.

pills

UTBILDNING

Ofta kan det vara bra med en kortare utbildning inom ditt område oavsett om det är nytt för dig eller om du redan har erfarenhet. Det hjälper dig att komplettera dina kunskaper, utbyta erfarenheter och diskutera rådande regelverk med branschkollegor. Vi erbjuder utbildningar inom våra kompetensområden för att utveckla dig och dina medarbetare.

flask

REKRYTERING

Vi hjälper till med alla delar i en rekrytering, eller skräddarsyr processen efter era önskemål. Så snart vi vet hur ert behov ser ut jobbar vi kontinuerligt med att identifiera de bästa kandidaterna. Den rätta kompetensen, erfarenheten och personligheten – med uppsökande verksamhet, annonsering eller genom vårt ständigt växande nätverk, hittar vi individen er organisation behöver.

VAD TYCKER DU ÄR VIKTIGT?

Vår passion är möten och relationer och för att dessa ska bli bra måste man vara en god lyssnare. Berätta gärna om det finns något vi kan göra för att hjälpa dig eller din organisation att utvecklas – eller om det finns något vi kan bli bättre på. Vi tar även hemskt gärna emot trivia om kvarkar eller andra märkliga ting.

molekyl sv

INTEGRITETSPOLICY FÖR KUNDER

Här beskriver vi hur vi använder, lagrar och behandlar din information samt dina rättigheter.