Artwork Coordinator – Stockholm (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Nu söker vi dig som vill arbeta som Artwork Coordinator för ett långt konsultuppdrag hos en av våra uppdragsgivare, ett läkemedelsföretag beläget i Stockholm, med start snarast möjligt.

Fokus kommer att vara på koordinering av artwork för läkemedel för den nordiska marknaden och vi söker dig som trivs där tempot är högt. Som person är du självgående, noggrann och framför allt trivs du med att vara spindeln i nätet och koordinera de många delar som krävs för att artworken blir korrekta och färdiga i tid.

För rollen behöver du behärska det svenska och engelska språket väl i tal, såväl som i skrift.

Vid intresse, ta kontakt med Anna Arnebrant (0739-95 56 25).

Din ansökan sänder du snarast till [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!