Bred konsultroll inom RA/QA (Detta uppdrag är avslutat)

Placeringsort: Stockholm

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Har du erfarenhet inom Regulatory Affairs och/eller Quality Assurance på läkemedelsbolag och vill prova på att arbeta i en bred roll som konsult på Scientific Solutions? Då är vi intresserade av att komma i kontakt med dig!

På Scientific Solutions är samarbetet viktigt, prestigelösheten och flexibiliteten stor och verksamheten präglas av en entreprenörsanda. I denna härliga miljö kan du nu få möjlighet att jobba som konsult – ett varierat arbete med stora utvecklingsmöjligheter.

 

ARBETSBESKRIVNING

I rollen förväntas du bistå Scientific Solutions kunder med din specialistkompetens inom både Regulatory Affairs (RA) och Quality Assurance (QA). Ett arbete som oftast betyder att du sitter på plats ute hos kund, men som också kan innebära att du tidvis sitter på Scientific Solutions kontor och arbetar för flera kunder parallellt. Din roll varierar, beroende på kundernas behov, men innefattar alltid ett stort ansvar för att driva kundernas kvalitet- och regulatoriska arbete på ett ansvarstagande och professionellt sätt.

I rollen kommer du verkligen ha fingrarna i många syltburkar med varierande arbetsuppgifter. Du kommer ha det regulatoriska ansvaret för roliga produktportföljer på svensk och nordisk nivå och få möjlighet att jobba med många olika produktkategorier, så som läkemedel, medicintekniska produkter, kosmetika och kosttillskott, vilket också innefattar kontakt med myndigheterna. Utöver det regulatoriska ansvaret kommer du också jobba med kvalitetsarbete, samt kommunicera med och supportera EMEA funktioner gällande den nordiska lagstiftningen. Arbetet kan också komma att omfatta ett ansvar för medicinsk information och granskning av marknadsföringsmaterial för den nordiska marknaden. Beroende på din erfarenhet och bakgrund så kan du också komma att agera som Responible Person hos några av våra uppdragsgivare.

I ditt arbete kommer du att ha många kontaktytor, såväl internt på Scientific Solutions som externt ute hos våra uppdragsgivare, främst med kvalitets- och regulatoriska avdelningar, men du kommer även ha ett tätt samarbete med övriga marknadsfunktioner, dina regulatoriska kontaktytor i Europa, samt med uppdragsgivarnas leverantörer och distributörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 2-4 års erfarenhet inom främst Regulatory Affairs och som känner dig trygg i den rollen. Du behöver också ha en utbildningsbakgrund och erfarenhet som möjliggör ett ansvar som Responsible Person. Som person är du självgående, initiativtagande och prestigelös. Du är också noggrann utan att överarbeta, har en positiv attityd och servicekänsla och trivs med att ha många kontaktytor. Det är viktigt att du är van vid att arbeta i en internationell miljö, då du kommer att ha många internationella kontakter.

Längre erfarenhet inom både RA och QA, samt att du tidigare arbetat som Responsible Person är mycket meriterande, men inte ett absolut krav, då vi har möjlighet att utveckla dig och låta dig växa in i rollen.

Låter detta intressant?
Sänd din ansökan via mejl till [email protected]
För mer information, ta kontakt med Sara på telefonnummer 0709-731747.