Bred roll inom RA/QA för dig som gillar att ha fingrarna i många syltburkar! (Detta uppdrag är avslutat)

Vi söker en ny medarbetare till en av våra kunder inom Life Science branschen. Rollen är på ett lite mindre, men desto mer positivt nordiskt kontor, med fantastiska lokaler centralt i Stockholm. Här är samarbetet viktigt, prestigelösheten och flexibiliteten stor och verksamheten präglas av en entreprenörsanda. I denna härliga miljö kan du nu få möjlighet att jobba som företagets nya nordiska Regulatory Affairs Manager, en roll som även innefattar ansvaret som Responsible Person.

I rollen kommer du verkligen ha fingrarna i många syltburkar med flera olika ansvarsområden. Du kommer ha det regulatoriska ansvaret för en rolig produktportfölj på den nordiska marknaden, med en spännande mix av såväl läkemedel och medicintekniska produkter, som kosmetika och kosttillskott, vilket också innefattar all kontakt med de nordiska myndigheterna. Utöver det regulatoriska ansvaret kommer du också jobba med det nordiska bolagets kvalitetsarbete, samt kommunicera med och supportera EMEA funktioner gällande den nordiska lagstiftningen. Arbetet omfattar också ett ansvar för medicinsk information och granskning av marknadsföringsmaterial för den nordiska marknaden.

I ditt arbete kommer du att ha många kontaktytor, såväl internt som externt och ha ett tätt samarbete med övriga marknadsfunktioner, dina regulatoriska kollegor i Europa, samt med leverantörer och distributörer.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig med minst 2-4 års erfarenhet inom främst Regulatory Affairs och som känner dig trygg i den rollen. Du behöver också ha en utbildningsbakgrund och erfarenhet som möjliggör ditt ansvar som Responsible Person. Som person är du självgående, initiativtagande och prestigelös. Du är också noggrann utan att överarbeta, har en positiv attityd och servicekänsla och trivs med att ha många kontaktytor. Det är viktigt att du är van vid att arbeta i en internationell miljö, då du kommer att ha många internationella kontakter och din närmaste chef på ett annat europakontor.

 

Längre erfarenhet inom både RA och QA, samt att du tidigare arbetat som Responsible Person är mycket meriterande, men inte ett absolut krav.

 

Låter detta intressant?
Sänd din ansökan via mejl till [email protected]
Vi behandlar inkommande ansökningar löpande, så det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast.
För mer information, ta kontakt med Sara på telefonnummer 0709-731747.