Avslutat uppdrag – CMC-specialist

Just nu söker vi kompetens inom Regulatory Affairs för arbete på läkemedelsbolag i Stockholmsområdet.

I denna roll kommer du att driva regulatoriskt arbete och ansvara för att skapa CMC dokumentation. Arbetet sker i projektform och med fokus på variationer. Eftersom det delvis handlar om komplicerade variationer är det viktigt att du har en farmaceutisk kunskapsbredd och är väl förtrogen med gällande regelverk.

För att lyckas i denna roll behöver du kunna sammanfatta och motivera ändringar och veta vilken typ av data som krävs för att få igenom ändringar. Vidare krävs att du är mycket noggrann, snabbt blir självgående och har god samarbetsförmåga.

Vi söker dig med lämplig naturvetenskaplig utbildning, t.ex. inom kemi. Du bör ha tidigare erfarenhet från läkemedelsutveckling och självständigt arbetat med CMC frågor. Har du erfarenhet från tillverkning av tabletter, så är det mycket meriterande.

Låter detta intressant? Ansök på extern ansökningssida (följ denna länk). Detta är ett längre konsultuppdrag med start omgående, så var snabb in med din ansökan. Inkomna ansökningar hanteras fortlöpande.

Frågor besvaras av Tove Östberg på telefonnummer 070-722 73 66.
Välkommen med din ansökan!