Avslutat uppdrag – Drug Safety Manager

För att möta en ökad efterfrågan från våra kunder, söker vi efter erfarna och kompetenta kandidater inom Drug Safety. Placeringsort Stockholm, alternativt Göteborg.

I arbetet inom Drug Safety kommer Du att koordinera safetyverksamheten och vara den huvudsakliga kontaktpersonen mot myndigheter och mot globala funktioner inom företaget, när det gäller safetyfrågor. Du kommer ha ett ansvar för att utveckla och upprätthålla processer för farmacovigilansarbetet på nordisk nivå och kommer att agera back up vid behov hos lokala safety/medical information kontor runt om i norden.

Kvalifikationer
* Lämplig utbildningsbakgrund inom Life Science, t.ex. farmaceut eller annan läkemedelsinriktad utbildning.
* Det är ett krav med minst 2 års industriell erfarenhet från arbete inom något av områdena Drug Safety, Medical information eller Regulatory Affairs.
* Tidigare arbete med PSUR anses meriterande.
* Mycket god förmåga att uttrycka Dig muntligt och skriftligt på engelska och på något av de nordiska språken. Behärskar Du finska, så är det meriterande.

Vi vill att Du ska vara drivande och ha förmåga att utveckla och förbättra processer och arbetssätt. Du bör också vara självgående, nyfiken och samarbetsvillig och tycka om att arbeta i internationell miljö.

Vid intresse, kontakta Sara Tomicic, telefonnummer 0709-731747, eller sänd Din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Ansökningar kommer att hanteras löpande.