Farmaceut med intresse för djurläkemedel (Detta uppdrag är avslutat)

Vill du driva ditt eget apotek och arbeta med försäljning?

Veterinärens Apotek (”VetAp”) och VetGross Sverige AB (”VetGross”) söker dig som vill ta ansvar för vårt apotek på Blå Stjärnans Djursjukhus i Göteborg. Blå Stjärnan är ett av Sveriges största och bäst utrustade djursjukhus som hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel och ansvarar även för beställning och leverans av Blå Stjärnans läkemedelsrekvisitioner.

Vi söker dig som är leg. Apotekare eller leg. Receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och gärna kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare i Göteborgsområdet.

Tjänsten är tänkt att vara på heltid och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel.

VetApdriver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGrossär Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.

Ansök via extern ansökningssida (följ denna länk).
Frågor om tjänsten besvaras av Markus Johansson, affärsområdeschef Läkemedel, på [email protected] eller 0706-26 95 10

Varmt välkommen med din ansökan!