Farmaceut till apotek på djursjukhus (Detta uppdrag är avslutat)

Vill du utveckla vårt apotek och arbeta med djur?

Veterinärens Apotek (”VetAp”) och VetGross Sverige AB (”VetGross”) söker dig som vill bli en del av vårt team på apoteket vid Djursjukhuset i Karlstad. Djursjukhuset i Karlstad är ett djursjukhus som är störst i regionen och hanterar en stor bredd av olika djurslag och åkommor. Apoteket är ett öppenvårdsapotek specialiserat på djur och djurläkemedel inrymt i djursjukhusets lokaler. Apoteket servar djurägare med recept samt ansvarar för djursjukhusets läkemedelsrekvisitioner. Apotekets läge och inriktning gör att det blir det naturliga apoteket för djurägare i Karlstad med närområde.

Vi söker dig som är leg. apotekare eller leg. receptarie och har ett starkt intresse av att driva affären framåt. Du ska ha ett djurintresse och gärna kompetens inom området. Givetvis är du bekväm i kundmötet och kan genomföra projekt på egen hand då tjänsten bland annat innebär ansvar för driften och utvecklingen av apoteket. I arbetsuppgifterna ingår även nykundsbearbetning/försäljning av läkemedel och förbrukningsmaterial till andra djursjukhus, kliniker och lantbrukare.

Tjänsten är tänkt att vara på 75-100% och övergår i en tillsvidaretjänst efter provanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse. Körkort och egen bil är en fördel.

VetAp driver traditionella öppenvårdsapotek med fokus på djur och djurläkemedel och är del av VetGross som tillhandahåller läkemedel, förbrukningsmaterial samt utrustning till veterinärverksamhet. VetAp finns idag i Kalmar, Karlstad, Göteborg och Uppsala SLU. VetGross är Sveriges enda helhetsleverantör till veterinärverksamhet. Huvudägare är Lantmännen.

För frågor om tjänsten kontakta Markus Johansson, affärsområdeschef Läkemedel, på [email protected] eller 0706-26 95 10