Avslutat uppdrag – Forskningssjuksköterska

Är Du sjuksköterska och har erfarenhet av klinisk forskning? Då kanske det är Dig vi söker!

För att möta ett ökande behov från våra kunder inom läkemedelsindustrin, söker vi erfarna och kompetenta sjuksköterskor med intresse av att arbeta med kliniska prövningar, på heltid eller deltid.

Som forskningssjuksköterska får Du ett omväxlande arbete och blir engagerad i flera kliniska studier. Du kommer att hjälpa till med arbetet att leta fram relevanta patienter, sköta den viktiga och omfattande dokumentationen i studierna och ansvara för provtagning och datainsamling. En viktig arbetsuppgift är också den fortlöpande kontakten med patienter och övriga deltagare i de kliniska prövningarna.

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom läkemedelsintensiv specialitet. Det krävs att Du har någon form av utbildning inom klinisk prövning och förstår tillämpning av ICH-GCP. Vidare är det önskvärt med minst ett par års praktisk erfarenhet av arbete med kliniska prövningar. Du bör också ha mycket god förmåga att uttrycka Dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Som person vill vi att Du ska vara noggrann och strukturerad. Du bör också ha mycket god samarbetsförmåga och vara serviceinriktad och självgående.

Låter detta intressant?
Hör av Dig till Sara Tomicic på telefonnummer 0709 73 17 47, eller [email protected]