Junior deltidskonsult inom Regulatory Affairs (Detta uppdrag är avslutat)

Just nu söker vi en Regulatory Affairs Manager som vill arbeta som deltidskonsult i Stockholmsområdet.

Du kommer att hantera alla regulatoriska ärenden för en egen produktportfölj och arbetet innebär både ändringsansökningar, nyansökningar, uppdateringar, översättningar och märkningsärenden.

Du bör ha arbetat något år inom Regulatory Affairs och ha erfarenhet av att arbeta regulatoriskt på svensk nivå med marknadsförda produkter. En väletablerad kontakt med Läkemedelsverket är mycket meriterande, då myndighetskontakt kommer att ingå i dina ansvarsområden.

I rollen som konsult bör du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, ha mycket god social förmåga, uppskatta en god kommunikation och ett gott samarbete och vara väldigt självgående. Det är en fördel om du tycker om att ta tag i nya utmaningar, träffa och etablera nya kontakter och ha ett varierat arbete, både avseende arbetsuppgifter, kollegor och arbetsplats.

Låter detta intressant, så ta en kontakt med Sara Tomicic, ansvarig rekryterare på Scientific Solutions. Sara når du på 0709-731747 eller via mejl [email protected]
Tjänsten ska tillsättas under augusti månad, så var snabb in med din ansökan innehållande CV. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!