Konsult Regulatory Affairs – Medical Device (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions utökar nu sin verksamhet inom Medicinteknik och behöver därför stärka upp med ytterligare en konsult inom Regulatory Affairs. Vi söker dig som är ingenjör/naturvetare och som har några års erfarenhet av arbete inom Regulatory Affairs från medicinteknisk industri.

Du kommer att arbeta inom en av vår kunds regulatoriska grupper och där supportera lokala representanter i olika registreringsärenden. Du kommer initialt arbeta mot den östeuropeiska och asiatiska marknaden varför vi gärna ser att du har erfarenhet av motsvarande arbete.

För att lyckas i rollen krävs att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du är givetvis ansvarstagande och har ett genuint intresse av att arbeta regulatoriskt. Du har också utmärkta kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som i skrift.

Tjänsten är ett längre konsultuppdrag med möjlighet att, för rätt kandidat, på sikt övergå till en tillsvidareanställning hos vår uppdragsgivare. Tjänsten är förlagd i Stockholm.

Intresserad? Ta kontakt med Henrik Alexandersson på 0733-101721 för mer information. Då tjänsten kommer tillsättas snarast önskar vi din ansökan per omgående. Ansöker gör du genom att skicka CV och kort personligt brev till henrik@scientificsolutions.se.