Medical Advisor – placeringsort Sverige (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Nu söker vi dig med vetenskaplig kompetens för ett längre konsultuppdrag som Medical Advisor hos en av våra uppdragsgivare, ett läkemedelsföretag i Stockholm.

I rollen kommer du att ansvara för produkt inom terapiområdet Respiratory, där du dels kommer att delta i det strategiska arbetet internt, dels i det externa, fältbaserade arbetet mot kund.

För rollen söker vi dig som har kunskap inom immunologi och/eller respiratory eller som tidigare arbetat med monoklonala antikroppar. Du är en god relationsbyggare med naturvetenskaplig/medicinsk utbildningsbakgrund och har tidigare erfarenhet av arbete inom Medical Affairs på läkemedelsbolag. Därtill har du utmärkta kunskaper inom svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Tjänsten är till viss del fältbaserad och man kan utgå från annan ort än Stockholm.

För mer information, ta kontakt med Anna Arnebrant på nummer 0739-95 56 25, eller skicka ett mejl till [email protected]