Medical Information Associate (Detta uppdrag är avslutat)

OBS! Urval och intervjuer pågår

Just nu söker vi en naturvetare med erfarenhet av medicinsk information, till vårt kontor. Du kommer att arbeta hos en av våra kunder, ett originalläkemedelsbolag med marknadskontor i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att hantera inkomna frågor om företagets produkter och säkerställa att återkoppling till kunden sker i enlighet med företagets policy och riktlinjer. Kunderna är privatpersoner, apotekspersonal, läkare och övrig sjukvårdspersonal och till din hjälp har du en väl utvecklad svarsdatabas, samt kunniga medicinska kollegor.
I arbetsuppgifterna ingår också att uppdatera den medicinska databasen, hjälpa till med att utveckla och hantera arbetet med sociala medier och du kan också behöva rycka in för att hjälpa till med reklamationer.

Kravprofil
Du har en naturvetenskaplig utbildningsbakgrund och minst ett par års erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin, på en medicinska avdelning eller i en kundnära roll. Du ska ha kunskaper i den medicinska terminologin och uttrycka dig mycket bra, i skrift och tal, på både svenska och engelska. Har du kunskaper i ytterligare ett nordiskt språk så är det mycket meriterande.

Som person är du positiv, självgående, energisk och vänlig. Du har en utmärkt förmåga att skapa förtroende hos andra och drivs av att ha externa kontaktytor.

Låter detta intressant?
Sänd din ansökan innehållande CV och ett personlig brev till [email protected].
Frågor besvaras av Sara Tomicic på 0709-731747