MSL – Metabolism (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions söker nu medicinsk/vetenskaplig kompetens till ett konsultuppdrag som MSL inom metabolism, med fokus på diabetes och kardiologi. Det är en mycket spännande och utvecklande roll där du kommer att vara företagets primära kontaktyta mot relevanta vårdgivare och berörda myndigheter, i vetenskapliga och medicinska frågor inom ditt terapiområde. Vår uppdragsgivare är ett väletablerat globalt läkemedelsbolag med en bred produktportfölj och som kommer att lansera nya produkter under 2016. Du kommer att arbeta mycket marknadsnära och sätta upp möten, utbildningar och aktiviteter med specialistläkare, KOL:s och övriga beslutsfattare inom ditt terapiområde och ha djupgående medicinska diskussioner med dessa för att säkerställa att relevant information och kunskap om företagets produkter når fram. Rollen kräver tidigare erfarenhet av liknande roller och du bör ha ett brett och upparbetat kontaktnät inom minst ett av nämnda terapiområden.

Du kommer att vara anställd av Scientific Solutions och tjänsten är initialt på 6 månader, det finns dock goda möjligheter till förlängning. Har man behov av att jobba deltid finns det utrymme för att diskutera det. Vår uppdragsgivare har sitt kontor i Stockholm men det finns möjlighet att utgå från hemmakontor om man bor på annan ort.

Uppdragsstart är snarast så urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan innehållandes CV och kort personligt brev till [email protected]

Kontakt:
Daniel Krumlinde
Tel: 0763-44 11 21
Mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!