QA konsult reklamationer (detta uppdrag är avslutat)

Placeringsort: Stockholm

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

 

Just nu söker vi en naturvetare med tidigare erfarenheter av att arbeta på ett läkemedelsbolag. Du kommer initialt att sitta ute hos en av våra kunder i Stockholmsregionen och ha ansvar för bolagets reklamationer. Rollen innebär att samla in och processa reklamationer enligt företagets interna riktlinjer, samt att identifiera eventuella biverkningar och sända över dessa till företagets PV avdelning.

I rollen har du många kontaktytor på bolaget, så som QA, RA och marknad, men också externa kontakter med leverantörer, distributörer och tillverkare.

På sikt, kommer du att ha möjlighet att själv påverka din roll och utvecklas vidare inom något av Scientific Solutions kärnområden, så som t.ex. Regulatory Affairs, Drug Safety, Quality Assurance eller Compliance.

Vi vill att du har naturvetenskaplig utbildningsbakgrund på universitets- eller högskolenivå, att du har tidigare erfarenhet av arbete inom QA, RA eller PV. Som person behöver du vara flexibel, snabblärd och noggrann.

Om du tycker att detta låter intressant, skicka då snarast din ansökan!

Kontaktuppgifter:
Sara Gustafsson

Mob: +46 709 731 747

Email: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!