Quality Assurance Manager – Placeringsort Stockholm (Detta uppdrag är avslutat.)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

 

Har du erfarenhet inom Quality Assurance på läkemedelsbolag och trivs med projektledande arbete? Då är vi intresserade av att komma i kontakt med dig för ett konsultuppdrag med start efter sommaren.

I rollen som QA Manager hos vår uppdragsgivare, ett läkemedelsföretag i Stockholm, kommer du i stora drag att arbeta med företagets kvalitetsledningssystem och bistå med din specialistkompetens inom QA på ett ansvarstagande och professionellt sätt.

Kvalifikationer:

  • Naturvetenskaplig utbildning från universitet/högskola.
  • Några års erfarenhet inom QA, företrädelsevis från ett marknadsbolag, är ett krav.
  • Projektledarerfarenhet och tidigare arbete med QMS är meriterande.
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Framgångsfaktorer

Vi vill att du är en lösningsorienterad och självgående person som har känsla för noggrannhet och struktur i ditt arbete. Du bör trivas i en interaktiv roll då uppdraget har projektledande karaktär och inkluderar tvärfunktionella samarbeten.

Intresserad?

Ta kontakt med Anna Arnebrant på telefon, 073-995 56 25 eller sänd din ansökan innehållandes CV till [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!