Regulatory Affairs Assistant (Detta uppdrag är avslutat)

För en kunds räkning söker vi nu en regulatory affairs assistant med placeringsort Stockholm. Vår kund som är ett stort läkemedelsbolag med en spännande produktportfölj behöver förstärkning till sin avdelning för regulatory affairs där dina arbetsuppgifter bl.a. blir att hantera reklamationer samt produktinformation och produktdokumentation.
Rollen som regulatory affairs assistant är ett fantastiskt tillfälle för dig som vill få en övergripande förståelse och kunskap för det regulatoriska arbetet. Du kanske är i början av din karriär eller vill byta inriktning och uppskattar det administrativa arbetet.
Dina arbetsuppgifter kan bl.a. komma att omfatta:

  • Se till att miljödokumentationen i FASS är komplett och i enlighet med riktlinjerna.
  • Hantera reklamationer vilket innebär kontakt med apotek, dokumentering och att skicka reklamationsprover till utredning.
  • Säkerställa att produkttexter är i enlighet med gällande regelverk och riktlinjer.
  • Publicera ändringar av produkttexter på FASS samt korrekturläsning av produkttexter.
  • Agera administrativt stöd i samband med ansökningar till etikprövningsnämnden.

Önskad profil

  • Farmaceut eller annan naturvetenskaplig bakgrund.
  • Erfarenhet av regulatoriskt arbete, eller närliggande områden, inom läkemedelsindustrin eller myndighet.
  • Utmärkta kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och i tal.

Som person är du är serviceinriktad, ordningsam, noggrann och har öga för detaljer. Då man i rollen som regulatory affairs assistant ofta jobbar mot korta deadlines behöver du vara stresstålig och leveransfokuserad och du vet hur du strukturerar ditt arbete för att nå bästa resultat. Du har lätt för att samarbeta med andra men uppskattar samtidigt att arbeta på egen hand. Det är viktigt att du är orädd och har förmågan att ta initiativ och snabbt sätta dig in i nya arbetsrutiner.

Tjänstens utformning
Detta är en konsultroll och din anställning blir hos Scientific Solutions. Du har möjlighet att själv välja om du vill jobba hel- eller deltid.

Låter detta intressant?
Din ansökan innehållandes CV och ett kort personligt brev, skickar du till [email protected] med rubriken ”RAA”.
För mer information eller frågor om tjänsten, kontakta Sara Tomicic på 0709-73 17 47, eller Daniel Krumlinde på 0763-44 11 21. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så ansök snarast, dock senast den 31 juli.

Varm välkommen med din ansökan!