Regulatory Affairs Associate (Detta uppdrag är avslutat)

För ett långt uppdrag hos en av våra kunder, söker vi nu en Regulatory Affairs Associate. Du kan ha kortare eller längre erfarenhet från läkemedelsindustrin och regulatoriskt arbete inom industri/myndighet, det viktigaste är att du uppskattar det regulatoriska arbetet och vill utvecklas vidare i en konsultroll. Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Scientific Solutions och arbetsorten är Stockholm.

Under ditt första uppdrag kommer du att arbeta som Regulatory Affairs Associate och bl.a. ansvara för uppdateringar i FASS samt produktkataloger i övriga nordiska länder, ansvara för inskick av ändrings- och nyansökningar, samt arbeta med andra sedvanliga regulatoriska arbetsuppgifter som förekommer på ett marknadskontor på ett originalläkemedelsbolag. Du kommer också att arbeta med märkningsärenden.

Du bör ha en naturvetenskaplig utbildningsbakgrund och ha arbetat inom Regulatory Affairs på svenskt marknadskontor och/eller inom myndighet. En väletablerad kontakt och vana att kommunicera med Läkemedelsverket är mycket meriterande.

I rollen som konsult bör du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, ha mycket god social förmåga, uppskatta en god kommunikation och ett gott samarbete och vara väldigt självgående. Det är en fördel om du tycker om att ta tag i nya utmaningar, träffa och etablera nya kontakter och ha ett varierat arbete, både avseende arbetsuppgifter, kollegor och arbetsplats.

Låter detta intressant, så ta en kontakt med Sara Tomicic, ansvarig rekryterare på Scientific Solutions. Sara når du på 0709-731747 eller via mejl [email protected]

Tjänsten ska tillsättas omgående, så var snabb in med din ansökan innehållande CV. Vi går igenom inkomna ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!