Regulatory Affairs Associate – GSK (Detta uppdrag är avslutat)


GSK är ett av världens ledande forskande hälso- och läkemedelsföretag. Målet är att forska och utveckla nya mediciner som bidrar till att människor kan vara mer aktiva, må bättre och leva längre. Globalt har GSK omkring 100 000 anställda och en av världens största budgetar för forskning- och utveckling. I Sverige har GSK omkring 130 anställda som arbetar med kliniska prövningar, marknadsföring och försäljning av egenvårdsprodukter, läkemedel och vacciner.

Regularoty Affairs Associate
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (GSK-CH) söker just nu efter en Regulatory Affairs Associate (RAA) som brinner för det regulatoriska arbetet. GSK-CH är ett av de största Consumer Healthcare-bolagen i världen och har ett brett produktutbud med bl.a. produkter inom läkemedel, egenvård, kosmetika. I denna spännande och utvecklande roll kommer du att ansvara för din egen produktportfölj, där du tillsammans med dina mycket kompetenta kollegor arbetar i enlighet med GSKs interna regler och riktlinjer för att säkerställa att GSK-CHs produkter efterlever de regulatoriska myndighetskrav som ställs. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på GSKs kontor i Solna.

Ansvarsområden
Du kommer att vara den regulatoriska experten för din produktportfölj där huvuduppgiften är att självständigt koordinera det regulatoriska arbetet. I rollen ingår bl.a. att:

 • Förbereda, sammanställa och skicka in regulatorisk dokumentation till myndighet för registreringsärenden och produktregistreringar.
 • Säkerställa att produktinformation och märkning är uppdaterad och i enlighet med gällande regelverk samt lokala SOPar.
 • Granska och godkänna marknadsföringsmaterial.
 • Kommunicera med interna och externa parter samt med berörda myndigheter.
 • Sitta med som regulatorisk expert i projektgrupper gällande din produktportfölj.
 • I samarbete med andra nyckelfunktioner ta fram registreringsstrategier för produkter i utvecklingsfas.
 • Aktivt delta i det kontinuerliga förbättringsarbetet inom Regulatory Affairs.
 • Bevaka och hålla sig uppdaterad kring det regulatoriska regelverket samt om GSKs interna regulatoriska processer och riktlinjer.
 • Att med utgångspunkt i GSKs värdegrund skapa och upprätthålla goda relationer till interna och externa partners samt myndigheter.

Kvalifikationer

 • Naturvetenskaplig högskole/universitetsexamen.
 • 1-3 års erfarenhet av regulatoriskt arbete inom läkemedelsindustrin är meriterande men inte ett krav.
 • Uttrycker dig obehindrat i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Framgångsfaktorer
Eftersom man kommer att ha stort eget ansvar bör man trivas med att jobba i en självständig roll. Man bör ha god problemlösarförmåga med ett stort fokus på noggrannhet och kvalité. Vidare bör man vara driven och klara av att arbeta i ett högt tempo och under stress, utan att göra avkall på kvalitén. Som person är du lösningsorienterad och har en positiv grundinställning, vilket gör att du ser möjligheter istället för problem. Man kommer att jobba mycket korsfunktionellt och sitta med i olika projektgrupper vilket kräver att du har hög social kompetens och är kommunikativt skicklig, men även att du har förmågan att tänka strategiskt. Det är viktigt att man har drivkraften att skaffa sig ett helhetsperspektiv och inte bara se till sitt eget arbete. Att skaffa sig förståelse för andra funktioner inom GSK och hur din roll påverkar och påverkas av olika processer och händelser, både inom och utanför GSK, är en viktig del för proaktivt kunna möta de regulatoriska utmaningar man ställs inför.

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar GSK-CH med Scientific Solutions och hänvisar därför alla frågor till ansvarig rekryterare (se kontaktinformation nedan). Din ansökan innehållandes CV och ett kort personligt brev till skickas till [email protected]. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så ansök snarast, dock inte senare än måndagen den 21:a mars.

Daniel Krumlinde
Tel: 0763-44 11 21
Mail: [email protected]