Regulatory Affairs konsult till livsmedelsindustrin (Detta uppdrag är avslutat)

OBS! Sista ansökningsdag har passerat.

Just nu söker vi en naturvetare för arbete med regulatoriska frågor inom livsmedelsindustrin.

Arbetet utförs på en avdelning som har helhetsansvar för kundinformation, kvalitets- och regulatoriska frågor. Du kommer att arbeta i ett projekt med syfte att utveckla nya förpackningar till några av företagets produkter, men du ska också till viss del hjälpa till med kundrådgivning och hantering av reklamationer.

Vem söker vi?

  • Du ska vara utbildad nutritionist eller ha annan liknande utbildningsbakgrund. Vidare är det ett absolut krav med minst 1 års erfarenhet av arbete med regulatoriska frågor inom livsmedelssektorn.
  • Det är mycket meriterande om du har arbetat med kundinformation, men det är inget absolut krav.
  • Arbetet innebär mycket interna och externa kontakter och du bör vara bekväm med telefonen som arbetsredskap och prata obehindrat på svenska, såväl som engelska.

För att lyckas i denna roll bör du arbeta proaktivt och noggrant, vidare ställer rollen höga krav på din samarbetsförmåga och sociala kompetens.

Detta är ett kortare konsultuppdrag med start omgående, så var snabb in med din ansökan. Det finns efter avslutat uppdrag goda chanser till förlängning. Din ansökan, innehållande CV och personligt brev, skickar du till [email protected]
Frågor besvaras av Sara Tomicic, på telefon 0709-731747.

Välkommen in med din ansökan!