Regulatory Affairs Manager (detta uppdrag är avslutat)

Placeringsort: Stockholm

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Just nu rekryterar en av våra kunder en ny medarbetare till sin RA-avdelning och då vi fått förmånen att hjälpa till med denna rekrytering söker vi dig med erfarenhet av rollen Regulatory Affairs Manager.

Vår kund är ett spännande läkemedelsbolag med huvudkontor i Stockholm och om du längtar efter att arbeta i ett företag som kan erbjuda en dynamisk arbetsmiljö där det finns en stark drivkraft att ta saker framåt och som har en platt organisation där alla medarbetare kommer nära besluten – då är det här en roll för dig!

Du kommer att ingå i en nyetablerad RA-grupp om nio personer där stämningen präglas av omtanke, professionalism och av att hjälpas åt. Det är en europeisk/global roll i ett moderbolag vilket omfattar ansvar på både corporate- och affiliatenivå för företagets stora produktportfölj. Utöver traditionellt RA-arbete med produktportföljsansvar samt underhållsarbete, kommer du också att arbeta med OTC-switchar samt driva och leda tvärfunktionella projekt inom det.

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk examen inom farmakologi/naturvetenskap, med minst 5 års erfarenhet av Regulatory Affairs och med god erfarenhet av projektarbete med OTC-switchar. Det är meriterande om du arbetat med OTC-switchar på nordisk och/eller europeisk nivå. Med dig har du också erfarenhet av mer traditionellt regulatoriskt underhållsarbete av produkter och kunskap av arbete i olika procedurer. Då koncernspråket är engelska, behöver du behärska det engelska språket väl i tal, såväl som i skrift.

Mycket av arbetet sker i projektform och du behöver därför trivas med att leda projekt, jobba tvärfunktionellt och vara en drivande person som är lite modig och kan fatta beslut. Du behöver också kunna arbeta metodiskt och ha en känsla för noggrannhet och struktur i ditt arbete. Då bolaget växer och är under ständig utveckling, hoppas vi att du finner glädje i att få vara med och bidra till denna utveckling med kreativa idéer för att förbättra arbetsrutiner och processer.

Ansökning och Kontakt
Låter detta som något för dig? Då vill vi mer än gärna komma i kontakt med dig!
Har du frågor kring rollen, ta kontakt med Anna eller Sara på Scientific Solutions (kontaktuppgifter nedan).
Din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, sänder du till [email protected] så snart som möjligt, dock senast den 5 juni 2020
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktuppgifter
Anna Arnebrant
Mobil: 073 995 56 25
Email: [email protected]

Sara Gustafsson
Mobil: 070 973 17 47
Email: [email protected]