Avslutat uppdrag – Regulatory Affairs Manager

Just nu söker vi en person som vill vidareutvecklas inom Regulatory Affairs hos en av våra kunder, ett läkemedelsbolag i Stockholm. Du kommer att arbeta i en kreativ och stimulerande miljö och med en mycket intressant produktportfölj.

Beskrivning av rollen
I denna roll kommer du att ha ansvar för handläggning av variationer, nya indikationer och övrig myndighetskontakt gällande företagets produkter. Dessutom kommer du att ha ansvar för QA frågor och kontinuerligt arbeta med förbättringar, strategier och visioner för arbetet inom Regulatory Affairs.

Gruppen har ett tätt samarbete med marknadsavdelningen och övriga avdelningar på företaget och för att du på ett framgångsrikt sätt ska kunna samarbeta med den övriga organisationen, krävs att du har hög integritet, ett flexibelt arbetssätt och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du bör dessutom ha förmågan att lätt ta till dig ny information och presentera detta på ett tydligt sätt för övriga medarbetare.

Vi söker Dig som
– har flerårig erfarenhet av arbetsuppgifter inom Regulatory Affairs från läkemedelsområdet
– har en högskole/universitetsexamen i det naturvetenskapliga området.
– har en positiv attityd och stor servicekänsla
– är noggrann, självgående, nyfiken och samarbetsvillig.
– har mycket god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Låter detta intressant? Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Ansök i så fall snarast med CV och kort personligt brev till [email protected] . Vänligen skriv ”RAM” i ämnesraden. Frågor besvaras av Sara Tomicic på telefonnummer 0709-731747.
Välkommen med din ansökan!