Regulatory Affairs Manager till AbbVie AB (Detta uppdrag är avslutat)

AbbVie är ett globalt biopharmaföretag som skapades 2013 efter delningen av Abbott. AbbVie kombinerar lång erfarenhet som läkemedelsföretag med innovationskraft och snabbhet från bioteknik för att utveckla avancerade behandlingar för några av världens allvarligaste och mest komplicerade sjukdomar. Under 2013 kommer AbbVie att ha cirka 21 000 medarbetare och marknadsföra läkemedel i 170 länder. AbbVie Sverige har cirka 125 medarbetare och kontor i Solna, Stockholm. För mer information om företaget, dess medarbetare och produktportfölj besök www.abbvie.com, följ @abbvie på Twitter eller se karriärmöjligheter på vår Facebook- eller LinkedIn-sida.

Just nu söker AbbVie en Regulatory Affairs Manager/Registreringshandläggare till ett längre vikariat på minst ett år.

Inom Medical ingår gruppen Regulatory Affairs (RA, PV, QA, MI) som består av 7 personer. Till gruppen söks nu en vikarierande Regulatory Affairs Manager pga en föräldraledighet.

Arbetsbeskrivning:
Du kommer att ansvara för att handlägga variationer, nya indikationer och övrig myndighetskontakt gällande våra läkemedel. Vikariatet innebär att du kommer att vara
back-up för Head of Regulatory Affairs. Du kommer att ingå i Brandteam med marknadsavdelningar och arbeta över gränserna med övriga avdelningar. Du ska även arbeta kontinuerligt med förbättringsarbete, strategi och vision inom gruppen och avdelningen. Erfarenhet från Quality Assurance inom GDP är en stor fördel.

Vi förutsätter att du

  • Har flerårig erfarenhet av arbete inom Regulatory Affairs inom läkemedelsområdet
  • Har en högskole/universitetsexamen i naturvetenskapliga ämnen, alternativt mångårig motsvarande erfarenhet
  • Har stor vana att arbeta i Word, Powerpoint, Excel och Outlook
  • Har mycket goda kunskaper i engelska och svenska
  • Har positiv attityd och servicekänsla
  • Är snabblärd och självgående
  • Är strukturerad och flexibel
  • Har analytisk förmåga och förståelse
  • Har stor kunskap om svensk och europeisk lagstiftning

Framgångsfaktorer
Du behöver ha ett flexibelt arbetssätt och ta ansvar för att i grupp kunna driva verksamheten framåt inom sina respektive områden. Du behöver ha integritet och vara noggrann och ha lätt för att samarbeta. Förmåga att lätt ta till sig ny information och att presentera detta på ett tydligt sätt värderas också högt.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar AbbVie med Scientific Solutions.
Skicka en elektroniska ansökan i form av CV och personligt brev till sara.tomicic@scientificsolutions.se.
Vid frågor om tjänsten, kontakta Sara Tomicic på telefon 0709-731747.

Varmt välkommen med din ansökan!