Regulatory Affairs Officer(Detta uppdrag är avslutat)

Placeringsort: Stockholm

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med medicinsk och naturvetenskaplig kompetens tillverksamhetskritiska roller. Scientific Solutions ser varje anställd som unik, med olika förutsättningar och önskemål. Som arbetsgivare är det därför självklart för oss att kunna erbjuda anställningar med fokus på flexibilitet, utveckling och trygghet. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Är du vår nästan konsultstjärna?
Nu söker vi dig som har över ett års erfarenhet inom Regulatory Affairs som är på jakt efter ett spännande arbete som konsult med stora utvecklingsmöjligheter. Scientific Solutions växer och till följd av detta vill vi utöka vårt RA-team. Vi söker därför efter en Regulatory Affairs Officer till en heltidstjänst i Stockholm.

Tjänsten innefattar bland annat att du är delaktig i att förbereda, sammanställa och skicka in olika ansökningar till myndigheter i enlighet med de lagar och riktlinjer som finns. Tjänsten passar dig som har en universitetsexamen inom naturvetenskap, tidigare erfarenhet av eCTD och arbetar bra i team samtidigt som du har en känsla för detaljer.

Låter detta som något för dig?
Ta kontakt med Sara Gustafsson (0709 731 747) för mer information om tjänsten.
Din ansökan sänder du snarast till [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!