Avslutat uppdrag – Reklamationsansvarig farmaceut med kunskaper i finska

Scientific Solutions är ett konsultföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels- och bioteknikindustrin med naturvetenskaplig kompetens som stöd i utvecklingen av nya produkter.

Just nu söker vi en farmaceut för ett längre uppdrag hos en av våra kunder, ett läkemedelsbolag i Stockholm. I den här tjänsten kommer Du ha ansvar för att hantera reklamationer av företagets OTC produkter. Detta innebär bl.a. att Du tar emot reklamationer via mejl och telefon och följer upp dessa med relevanta svar. Du kommer även att dokumentera all hantering av reklamationerna i företagets datasystem, ha kontakt med tillverkarna och utveckla och dokumentera standardiserade svar för olika produkter gällande reklamationerna.

Vi söker Dig som har en receptarie- eller apoteksutbildning och som kan prata och skriva finska, svenska och engelska. Tidigare erfarenhet från apotek eller industri är mycket meriterande, men inget absolut krav. Du bör vara mycket serviceinriktad, ta stort eget ansvar för Dina arbetsuppgifter, ha lätt för att samarbeta och ha ett mycket strukturerat arbetssätt.

Låter detta intressant?
Hör av Dig till Sara Tomicic, telefonnummer 0709 73 17 47, eller sänd in Din ansökan innehållande CV och personligt brev, till [email protected] Vänligen skriv ”farmaceut” i ämnesraden.