Resurser inom Medical Affairs/Drug Safety

Vi har ett stort kontaktnät av kliniskt verksamma läkare och naturvetare med gedigen kunskap inom den medicinska vetenskapen. Vi kan därför snabbt stötta er verksamhet med uthyrning av konsulter, eller med permanenta lösningar, för arbete med vetenskapliga och medicinska frågeställningar, samt arbete inom pharmacovigilance. Här nedan presenterar vi några intressanta profiler som just nu finns tillgängliga i vårt kontaktnät.

Profil 1 – läkare och forskare
Disputerad läkare med dubbelspecialisering inom allmänmedicin och immunologi. Har erfarenhet från flertalet positioner inom läkemedelsindustrin och har bl.a. arbetat med fallhantering, klinisk utveckling, medicinsk- och vetenskaplig rådgivning. Driver gärna kortare och längre projekt inom läkemedelsutveckling.

Profil 2 – Drug Safety
Apotekare med många års erfarenhet inom kliniska prövningar och pharmacovigilance. Har utöver arbete med PSUR och annan säkerhetsrapportering, också arbetat med projektledning, ansvarat för kontrakt och avtal, ansvarat för all nödvändig kontakt med CRO-bolag och hållit utbildningar. Är en driven, socialt kompetent en väldigt positiv person.

Profil 3 – läkare
Legitimerad läkare med dubbelspecialisering inom invärtesmedicin och lungmedicin. Lång klinisk erfarenhet, men har också arbetat med administrativa uppgifter. Mycket intresserad av uppdrag inom läkemedelsindustrin.

Profil 4 – läkare och forskare
Legitimerad läkare med PhD och specialisering inom neurologi. Har erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin, främst som medicinsk rådgivare. Har arbetat mycket med lansering av nya produkter.

Profil 5 – Drug Safety och Medicinsk information
Biomedicinare med många års erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor och medicinsk information för originalläkemedel på flera läkemedelsbolag. Har verkat på nordisk nivå och haft stort ansvar för att driva fram nya och förbättra befintliga arbetsprocesser. En mycket driven, kreativ och lojal person.

Profil 6 – Drug Safety
Toxikolog med lång och gedigen erfarenhet av arbete inom Regulatory Affairs, Drug Safety och Medicinsk Information. Har arbetat med originalläkemedel på både moder- och marknadsbolag och har sin främsta kompetens inom PSUR och skapandet av andra säkerhetsdokument. Är som person mycket noggrann och flexibel.

Har du frågor kring profilerna, eller är i behov av någon av dessa eller liknande resurser, så är du varmt välkommen att kontakta oss!