Studentkonsult Regulatory Affairs (Detta uppdrag är avslutat)

Är du studerande på apotekarprogrammet och söker ett spännande extrajobb som kan ge dig en riktigt bra merit inför kommande arbeten? I så fall kan det vara just dig vi söker!

 

Du kommer att tillhöra vårt härliga team inom Regulatory Affairs och supportera registreringshandläggarna i deras arbete med ändringsansökningar, uppdateringar, översättningar och märkningsärenden för marknadsförda läkemedel. Arbetet är av administrativ karaktär, innehåller mycket texthantering och kommer att ge dig en god inblick i delar av det arbete som utförs på en Regulatory Affairs avdelning.

Tjänsten är en behovsbaserad timanställning och du kommer ha möjlighet att själv bestämma när du vill arbeta och i vilken omfattning. För rätt person finns möjlighet till förlängning på hel- eller deltid då studierna är klara.

I rollen som studentkonsult bör du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, ha mycket god social förmåga, uppskatta en god kommunikation och ett gott samarbete och vara väldigt självgående. Det är en fördel om du tycker om att ta tag i nya utmaningar, träffa och etablera nya kontakter och ha ett varierat arbete, både avseende arbetsuppgifter, kollegor och arbetsplats.

Vi söker en person som kommit minst tre år in i sin apotekarutbildning. Någon form av tidigare arbetslivserfarenhet krävs och det är mycket meriterande med erfarenhet från Life Science industrin. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Låter detta intressant, så ta kontakt med Sara Gustafsson, ansvarig rekryterare på Scientific Solutions.

Sara når du på 0709-731747 eller via mejl [email protected]

 

Vi ser fram emot en kontakt med dig!