Studentkonsult Scientific Solutions (Detta uppdrag är avslutat)

Scientific Solutions är ett konsult- och rekryteringsföretag med fokus på Life Science. Vi förser kunder inom läkemedels-, medicinteknik-, och bioteknikindustrin med naturvetenskaplig kompetens till verksamhetskritiska roller. Läs mer på www.scientificsolutions.se

Är du studerande på apotekarprogrammet eller nyutexaminerad och söker ett sommarjobb som kan ge dig en riktigt bra merit inför kommande arbeten? I så fall kan det vara just dig vi söker!

Du kommer att supportera våra kunder under sommarmånaderna inom antingen Regulatory Affairs (RA), Pharmacovigilance (PV) eller Quality Assurance (QA), vilket kommer att ge dig ge dig en god inblick i delar av det arbete som utförs på ett läkemedelsbolag. Arbetet sker från våra uppdragsgivares kontor och är av administrativ karaktär vilket innebär mycket texthantering.

 

I rollen som studentkonsult bör du snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner, ha mycket god social förmåga, uppskatta en god kommunikation och ett gott samarbete och vara väldigt självgående. Det är en fördel om du tycker om att ta tag i nya utmaningar, träffa och etablera nya kontakter och ha ett varierat arbete, både avseende arbetsuppgifter, kollegor och arbetsplats.

 

Vi söker en person som kommit minst tre år in i sin apotekarutbildning. Någon form av tidigare arbetslivserfarenhet krävs och det är mycket meriterande med erfarenhet från Life Science industrin. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

 

För rätt person finns eventuellt möjlighet till förlängning på hel- eller deltid.

 

Om du tycker att detta låter intressant, så vill vi väldigt gärna komma i kontakt med dig!

 

Kontaktinformation

Sara Gustafsson
Tel: 0709-73 17 47
Mail: [email protected]

 

Daniel Krumlinde

Tel: 0763- 44 11 21

Mail: [email protected]

 

Varmt välkommen med din ansökan!